HHC Hardenberg onderuit bij Barendrecht

HHC Hardenberg heeft zaterdagmiddag nagelaten om de koppositie in de zaterdagtopklasse te veroveren. Kozakken Boys en Capelle wisten niet te winnen, maar de ploeg van trainer Marcel Groninger ging zelf ook onderuit. Barendrecht was met 2-1 te sterk voor HHC Hardenberg.
HHC Hardenberg begon sterk aan de wedstrijd, maar wist het overwicht niet om te zetten in doelpunten. Daarna zakten de bezoekers wat weg. Onoplettendheid in de defensie leverde na een half uur spelen de 1-0 van Barendrecht op. Bas Mourits zorgde voor de openingstreffer. HHC ging op jacht naar de gelijkmaker en nog voor rust tekende Sargon Gouriye voor de 1-1.
HHC dacht met die tussenstand de rust te gaan halen, maar vlak voor het rustsignaal kwam Barendrecht opnieuw op voorsprong, ditmaal via Daniël Esajas. HHC probeerde het in de tweede helft wel, maar creëerde te weinig kansen om het Barendrecht echt lastig te maken.