Nieuws

Organisatie concert Kim Wilde in Saasveld overspoeld met reacties

Herman Franken Volmerink start promofilm
Herman Franken Volmerink start promofilm
"Is het echt waar?" Dat is de meest gestelde vraag die 'Saasveld Presenteert' heeft gekregen sinds bekend is geworden dat Kim Wilde en Nik Kershaw naar Saasveld komen.
Het is echt waar. Op 14 december komt Kim Wilde naar 'Saasveld Presenteert' in de Ankerhal in Saasveld met 'Kim Wilde's Christmas Party' en ze neemt Nik Kershaw mee. Haar management heeft het optreden toegevoegd aan het tourschema op de website van Kim Wilde, omdat journalisten het maar niet wilden geloven.

Overleg over tweede concert

De organisatie had RTV Oost de primeur gegeven Toen het bericht vrijdagavond om drie over negen online kwam ontplofte social media volgens de organisatie. Er is zoveel vraag naar de 4000 kaarten voor het optreden dat er inmiddels met het management wordt overlegd over een tweede concert.
Ook vanuit Duitsland is er veel belangstelling. Haar eerste optreden daar staat pas in maart 2014 gepland. Veel Duitsers willen nu al even de grens over om haar tijdens het enige optreden in Nederland te zien. Duitse journalisten hebben zelfs al een vip-tribune gereserveerd om verslag te doen van het concert.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.