Nieuws

Jochem Uytdehaage opent nieuw Mountainbike netwerk Salland

Jochem Uytdehaage, gedeputeerde Theo Rietkerk van de provincie Overijssel, wethouder Cor van den Berg van Olst-Wijhe en wethouder Jos Pierey van Deventer hebben vandaag het nieuwe Mountainbike netwerk Salland geopend.
Ze deden dat door gezamenlijk het mountainbikepaneel op het Wechelerveld tussen Schalkhaar en Diepenveen te onthullen en daarna de Wechelerveldroute op de mountainbike te fietsen. Het netwerk is in totaal 100 kilometer lang en bestaat uit vier verschillende routes van 4, 30 (2x) en 34 kilometer.

Samenwerking

Het Mountainbike netwerk Salland is tot stand gekomen dankzij medewerking van lokale wielerverenigingen, de stichting IJssellandschap en andere terreineigenaren. Ze werden tijdens de opening vandaag uitvoerig bedankt. Via verbindingsroutes is het nieuwe netwerk verbonden met de MTB-routes op de Sallandse Heuvelrug, de Veluwe en de Achterhoek.
Tijdens de opening werd een cheque van € 2.200,00 overhandigd aan Jochem Uytdehaage, als ambassadeur van de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (taaislijmziekte). Het bedrag werd vorige week tijdens de opening van de 'Sallandse week van de ATB' bij elkaar gefietst tijdens de 'Geef een Knuffel-toertocht'.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.