FC Twente Vrouwen ook in Lyon ruim onderuit

Arjan Veurink
FC Twente Vrouwen is uitgeschakeld in de Women's Champions League. Olympique Lyon was in de return in eigen huis met 6-0 te sterk voor de ploeg van trainer Arjan Veurink. Vorige week won die ploeg ook al met 4-0 in De Grolsch Veste.
Olympique Lyon kwam al na dertien minuten op voorsprong door Tonazzi. Een kleine tien minuten later werd de score verdubbeld door Necib. 2-0 was ook de ruststand. Na een uur spelen kwam Lyon op 3-0. Bussaglia was de doelpuntenmaakster. De vierde treffer kwam ruim een kwartier voor het einde op naam van Le Sommer. In de slotfase zorgden Schelin en Rapinoe voor de eindstand.
Olympique Lyon was vorig jaar verliezend finalist in de Champions League. De twee seizoenen ervoor won de ploeg de belangrijkste Europese prijs.