nieuws

Masseren is ook topsport

Gerrit Zoomer
Gerrit Zoomer
Gerrit Zoomer uit Almelo is professioneel masseur. Hij masseert alle dansers van het televisieprogramma 'So you think you can dance'. Daarnaast neemt Zoomer topsporters onder handen en hij is ook al een aantal keer bij de Olympische spelen geweest. Zo masseert hij de hockeydames en de wielrensters, maar is hij ook betrokken bij nationale teams tijdens kampioenschappen zoals laatst bij het WK roeien in Zuid Korea.
Bij bijna elke sport die je kan bedenken is Zoomer betrokken met zijn massageteam. Daarnaast is hij tegenwoordig ook masseur van televisieprogramma's: Everybody Dance Now en The next generation. Binnenkort zal hij ook deelnemers van Holland's got Talent onder handen nemen.
“Je moet gigantisch goed met mensen om kunnen gaan." Hij zegt dat er waarschijnlijk wel betere masseurs rondlopen dan hij, maar dat andere aspect wordt door de sporters minstens zo belangrijk gevonden.
Zoomer heeft samen met twee anderen het massagebedrijf Preaz wat in Papendal gevestigd is. Papendal is het bolwerk van topsportend Nederland.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.