nieuws

Kampen tevreden over vele ideeën voor Hanzedagen 2017

Kampen
Kampen
Bij de gemeente Kampen zijn in de afgelopen maanden veel ideeën en suggesties ingediend voor de organisatie van de internationale Hanzedagen 2017. Er is goed gebruik gemaakt van het speciale e-mailadres dat tot eind september hiervoor opengesteld was, meldt de gemeente.
Veel organisaties en instanties hebben daarnaast samen met de gemeenteraad meegedaan aan verschillende brainstormsessies. De ideeën en suggesties die hieruit gekomen zijn, worden gebundeld en beoordeeld. In de komende maanden wordt een plan van aanpak uitgewerkt, waarin beschreven wordt hoe de organisatie er precies uit gaat zien en op welke manier gewerkt gaat worden. Daarna zal ook duidelijk worden welke ideeën haalbaar zijn.
Burgemeester Bort Koelewijn: "Ik ben blij dat er met zo veel inzet en enthousiasme meegedacht wordt met de vorming van het programma voor de internationale Hanzedagen in 2017. De Hanze leeft volop in Kampen. Een selectie van de ideeën gaat een plek krijgen in het programma, waar de komende jaren hard aan gewerkt wordt."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.