HSC'21 wint bij HBS in Den Haag

HSC'21 heeft zondag de eerste overwinning op vreemde bodem behaald in de topklasse. Op bezoek bij HBS in Den Haag werd het inhaalduel gewonnen met 2-3.
De thuisploeg kwam in een aantrekkelijke wedstrijd vlak voor rust op voorsprong via Niels van Pelt. Direct na de thee stond het echter weer gelijk. Sebastiaan Bökkerink scoorde tegen, niet veel later bracht Mirko Weustink HSC zelfs op voorsprong. Halverwege het tweede bedrijf gleed Niels Rupert de bal in eigen doel. HBS kreeg in de slotfase kansen en had ook recht op een strafschop, maar gescoord werd er aan de andere kant. Stef Ottink schoot in de laatste minuut de winnende treffer binnen.