nieuws

Fans ADO boos na 6-1 nederlaag tegen PEC Zwolle

Boze ADO-fans na nederlaag tegen Zwolle
Boze ADO-fans na nederlaag tegen Zwolle
Ongeveer honderd ontevreden ADO-fans hebben zondagavond de spelersbus van hun club opgewacht na de de afgang tegen PEC Zwolle. Dat meldt Omroep West.
ADO verloor met 6-1 van PEC Zwolle en staat op de voorlaatste plaats in de eredivisie. Ontevreden supporters besloten na de nederlaag in Zwolle de spelersbus op te wachten bij het Zuiderpark in Den Haag. Er was veel politie op de been en er cirkelde een politiehelikopter in de lucht. Volgens Omroep West hing er even een verhitte stemming toen een aantal fans kort 'bloed aan je schoenen' scandeerde.

Fans eisen vertrek trainer

Een aantal supporters eiste het vertrek van trainer Maurice Steijn. Maar directeur Piet Jansen zei Steijn een hele goeie coach te vinden die 'gewoon heel veel pech' had. Het had volgens de directeur net zo goed 3-3 kunnen worden. De trainer, directeur en spelers hebben enige tijd met de aanwezigen gepraat, daarna liep het park snel leeg.
PEC Zwolle heeft door de overwinning op ADO weer aansluiting met de top in de eredivisie. Zwolle heeft nu één punt achterstand op koploper FC Twente.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.