nieuws

Onderzoek drugslab Glanerbrug uitgebreid, ook auto's in beslag genomen

Mogelijk drugslab gevonden in Glanerbrug
Mogelijk drugslab gevonden in Glanerbrug
Er zijn opnieuw huiszoekingen gedaan door de politie nadat dit weekend een mogelijk drugslab werd gevonden in Glanerbrug. Op meerdere locaties in Nederland en één adres in Duitsland zijn doorzoekingen geweest. Daarbij zijn ook drie auto's in beslag genomen.
Zaterdagavond nam de politie een kijkje bij een huis aan de Dr. Stamstraat in Glanerbrug na klachten van buurtbewoners over stankoverlast. In de schuur en in het huis werden stoffen gevonden waarvan bekend is dat ze gebruikt worden bij de productie van drugs. De hele zondag was een forensisch opsporingsteam bezig met onderzoek in de schuur. De politie kan nog altijd niet zeggen of het nu inderdaad om een drugslab ging.

Nog veel onduidelijk

Drie mannen zijn opgepakt. Het gaat om de 59-jarige bewoner van het huis en twee mannen van 31 en 35 jaar oud uit Enschede. Alle drie zitten nog vast. De politie wil niet zeggen of op de andere adressen die doorzocht zijn ook stoffen zijn gevonden waarmee drugs gemaakt kan worden. Ook is nog altijd niet bekend wat de connectie is tussen de drie verdachten. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.