nieuws

Jong Heracles onderuit tegen VVV/Helmond Sport

Simon Cziommer
Simon Cziommer
Jong Heracles Almelo heeft dinsdagavond verzuimd om de koppositie in de beloftencompetitie A te heroveren. De Almelose ploeg verloor in het eigen Polman Stadion met liefst 3-0 van Jong VVV/Helmond Sport.
Een belangrijk euvel van het eerste elftal, het verdedigen van standaardsituaties, bleek ook voor het beloftenteam een probleem: Gregory Lammers kopte bij een hoekschop de 0-1 binnen en de 0-2 van Travis Cooper viel na een vrije schop. In de laatste minuut maakte diezelfde Cooper ook nog de derde tegentreffer uit een counter.

Rood Cziommer
Heracles Almelo speelde op dat moment nog met maar tien man, doordat Simon Cziommer met rood (tweemaal geel) van het veld was gestuurd. De Duitse middenvelder mist nu de volgende wedstrijd van Jong Heracles Almelo. Komende zondag kan hij wel in actie komen voor het eerste elftal in de uitwedstrijd tegen Feyenoord.

Dorda geblesseerd
Verdediger Christian Dorda viel in de tweede helft uit met een enkelblessure. De ernst van de kwetsuur lijkt op het eerste oog mee te vallen, maar zijn enkel wordt woensdag nog nader onderzocht.
Jong Heracles Almelo zakt door de nederlaag naar de derde plaats, achter FC Groningen en VVV/Helmond Sport.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.