nieuws

Onder de Loep

Onder de Loep
Onder de Loep
In Onder de Loep vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van misdaden in onder meer Enschede, Hengelo, Holten en Zwolle.
Afgelopen zondagavond werd een medewerker van snackbar De Pieper in Enschede slachtoffer van een gewapende overval. Wie herkent de overvaller op de bewakingsbeelden?
Verder worden bewakingsbeelden getoond van een vrouw die bij de MediaMarkt in Hengelo smartphones en een tablet steelt. Ze gaat er vandoor in een auto met gestolen kentekenplaten. De politie hoopt dat iemand deze vrouw herkent.
Bij vleesverwerker Encko aan de Handelsweg in Holten is vorige week zaterdag een vrachtwagen met trailer gestolen. De dader liet twee gestolen bestelauto’s, waarmee ze het terrein opreden, achter. Wie heeft er meer informatie over de gestolen vrachtwagen met reclameopdruk van Encko?
Een 84-jarige inwoonster van Zwolle werd in augustus ongemerkt bestolen van haar portemonnee. Tegen de tijd dat mevrouw het merkt, is er al ruim 3500,- van haar rekening gepind. Op bewakingsbeelden van de pinautomaat is te zien dat twee dames met hoofddoeken het geld van haar rekening halen. Wie kent of herkent deze twee onbekende vrouwen?
Onder de Loep wordt uitgezonden op donderdag om 17.05, 18.05 en 19.05 uur en herhaald op vrijdag om 11.35, 12.35 en 13.35 uur en op zondag vanaf 14.05 elk uur.De in de uitzending getoonde beelden zijn terug te kijken via youtube.com/onderdeloep.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.