HHC Hardenberg onderuit tegen Noordwijk

HHC Hardenberg heeft zaterdag de tweede thuisnederlaag van het seizoen geleden. Laagvlieger Noordwijk was op De Boshoek met 1-3 te sterk voor de ploeg van trainer Marcel Groninger.
HHC Hardenberg kende een valse start in eigen huis. Al na drie minuten kwam de thuisploeg op achterstand. Stefano Goncalves tekende voor de openingstreffer. HHC rechtte de rug en ging op jacht naar de gelijkmaker. De thuisploeg was via Hielke Penterman en Sargon Gouriye ook dichtbij de 1-1, maar kwam niet tot scoren.
Vlak na rust kreeg HHC de rekening gepresenteerd. Mohammed Faouzi maakte de 0-2. Na matig verdedigen kwamen de bezoekers na een uur spelen zelfs op 0-3 via Goncalves. HHC had niet meer het vermogen om het duel nog spannend te maken. Vlak voor tijd mocht Hielke Penterman nog wel de eretreffer maken. Hij benutte een strafschop, maar HHC maakte geen aanspraak meer op de zege.