nieuws

Go Ahead Eagles kansloos onderuit bij NAC Breda

Go Ahead Eagles heeft zaterdagavond een ruime nederlaag geleden bij NAC Breda. De Deventer ploeg ging in Breda met maar liefst 5-0 onderuit.
Go Ahead Eagles begon aardig aan het duel in het Rat Verlegh Stadion en kreeg ook een aantal mogelijkheden. Na 24 minuten viel het doelpunt echter aan de andere kant. Rydell Poepon tekende voor de openingstreffer. Drie minuten later was het opnieuw raak voor de thuisploeg. Ditmaal wist Jordy Buijs te scoren voor de thuisploeg.
Go Ahead Eagles kreeg duidelijk een tik van de twee tegentreffers en kon de rug niet meer rechten. Voor rust kwam NAC Breda nog twee keer tot scoren. Jeffrey Sarpong en nogmaals Poepon bepaalden de ruststand op 4-0. In de tweede helft beet Go Ahead Eagles wat meer van zich af, maar kon het tij niet meer keren. De bezoekers kregen kansen op de eretreffer, maar hadden het vizier niet op scherp staan. Vlak voor tijd werd het nog erger voor Go Ahead Eagles. Stipe Perica bepaalde de eindstand op 5-0.
NAC Breda - Go Ahead Eagles 5-0 (4-0)
1-0 Poepon (24)
2-0 Buijs (27)
3-0 Sarpong (35)
4-0 Poepon (44)
5-0 Perica (87)
Arbiter: Gözübüyük
Geel: Seuntjens (NAC Breda), Turuc, Falkenburg (Go Ahead Eagles)
NAC Breda: Ten Rouwelaar, De Roover, Drost, Kwakman, Bodor, Buijs, Lurling, Seuntjens (Hadouir/81), Verbeek (Suk/78), Poepon (Perica/68), Sarpong.
Go Ahead Eagles: Room, Schmidt, Vriends, Schenk, Amevor, Falkenburg, Overgoor (Lambooij/72), Turuc (Rijsdijk/82), Antonia (Houtkoop/72), Kolder, Godee.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.