Nieuws

M.K. niet blij met berichtgeving RTV Oost

Oud-wethouder M.K. is niet blij met berichtgeving van RTV Oost over intimiderende e-mails die ze in haar tijd als wethouder heeft verstuurd. Ze zegt op Twitter "Berichtgeving RTV Oost onbegrijpelijk."
RTV Oost heeft vandaag het nieuws naar buiten gebracht dat K. in haar tijd als wethouder in Enschede meerdere intimiderende e-mails heeft gestuurd. Ze dreigde onder meer om haar functie te gebruiken tegen de vrouw van haar toenmalige vriend. Dat deed de wethouder toen ze in zware financiële problemen kwam na de aankoop van een landgoed net buiten Enschede.
Het gaat volgens M.K. om een "privékwestie van bijna drie jaar geleden." De oud-wethouder Werk & Inkomen betwist dat ze haar functie als wethouder heeft misbruikt. "Kwestie die ik als privépersoon heb afgehandeld en niet als wethouder." De oud-wethouder heeft aangekondigd om naar de Raad voor de Journalistiek te stappen om de handelswijze van RTV Oost aan de kaak te stellen.
In de loop van de dag meer over de zaak via de website, de mobiele apps en Radio Oost. Op TV Oost is om 20.00 uur een een onthullende reconstructie te zien over de zaak M.K..
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.