nieuws

Treinen nog altijd niet volgens boekje, ook dinsdag nog overlast

Ook dinsdag nog overlast op het spoor te verwachten
Ook dinsdag nog overlast op het spoor te verwachten
De problemen op het spoor zijn nog altijd niet voorbij. Vooral treinen van en naar Zwolle hebben te maken met vertragingen door stormschade. De NS verwacht dat reizigers ook dinsdag nog hinder ondervinden van de storm van vandaag.
Maandag in de loop van de avond werd het treinverkeer op de meesten trajecten weer hervat nadat er uren geen treinen hadden gereden door stormschade. Op meer dan 25 trajecten in heel Nederland zorgden bomen, takken en hekken op het spoor voor problemen.
Tussen Mariënberg en Ommen rijden nog altijd geen treinen door stormschade. Hier zijn bussen ingezet. Ook reizigers richting het noorden ondervinden maandagavond nog problemen. Rond Meppel kost het herstel van het spoor en de bovenleiding meer tijd.
Dinsdag wordt geen storm meer verwacht, maar kan het zijn dat nog niet alle treinen rijden zoals gebruikelijk. Door de chaotische dag van vandaag staan treinstellen door heel het land. Het is lastig om alle treinen op tijd weer op de juiste plek te krijgen, aldus de NS. Het kan zijn dat sommige treinen langer of juist te kort zijn.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.