KNVB-beker

PEC Zwolle simpel langs tweedeklasser in KNVB-beker

PEC Zwolle heeft zich woensdagavond simpel geplaatst voor de achtste finales van de KNVB-beker. In eigen huis won de eredivisionist van tweedeklasser Wilhelmina'08 met 4-0.
Het was dus een makkelijke avond voor PEC Zwolle. De ploeg stond al na zeven minuten op voorsprong door een doelpunt van debutant Thomas. Tien minuten later zorgde Hiwat al voor de 2-0. Lachman en Benson zorgden nog binnen het half uur voor de 4-0 ruststand.
Na rust vond Zwolle het wel welletjes en ging het niet echt op jacht naar de vijfde treffer, maar kreeg ook weinig weerstand van de amateurs van Wilhelmina. Furdjel Narsingh viel nog wel in en maakte daarmee zijn eerste minuten van het seizoen. Thomas raakte nog wel de paal voor PEC Zwolle, maar het bleef bij 4-0 in Zwolle.

PEC Zwolle - Wilhelmina'08

1-0 Ryan Thomas (7)
2-0 Giovanni Hiwat (17)
3-0 Darryl Lachman (23)
4-0 Fred Benson (26)
Arbiter: Van Boekel
Geel: Witjes
PEC Zwolle: Ter Wielen, Gravenbeek, Lachman (Broerse/46), Van der Werff, Van Hintum, Mokotjo (Achenteh/46), Klich, Thomas, Hiwat (Narsingh/62), Benson, Labylle.
Wilhelmina'08: Moonen, Beelen (Koroma/78), Witjes, Tobben, Poell, Witjes, Hendrix (Boonen/41), Hendricks, Bronzwaer, Bouderham (El Gaaouiri/62), Schijven.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.