Nieuws

Leeren Lampe in Raalte op zoek naar leukste keet van Salland

De organisatoren van het keetfeest Juul Wijnberg en Timo Roescher
De organisatoren van het keetfeest Juul Wijnberg en Timo Roescher
Uitgaanscentrum De Leeren Lampe in Raalte gaat op zoek naar de leukste en gezelligste Keet van Salland. Tijdens een Keetfeest op 30 november worden de jongeren van de winnende keet beloond met een prijs van 500 euro.
Iedereen met of zonder keet kan die avond ook een eigen tijdelijke keet inrichten onder het dak van De Leeren Lampe. De wedstrijd wordt georganiseerd door twee medewerkers van de Leeren Lampe, Juul Wijnberg en Timo Roescher. Beiden zijn bezig met een deeltijdopleiding in de uitgaans- en evenementenbranche.
Het tweetal had wel eens kritische opmerkingen geplaatst bij activiteiten van de Leeren Lampe. Nu mogen ze het van exploitant Joop van den Enk zelf eens proberen. Wijnberg en Roescher bezoeken de komende weken de keten die zich aanmelden om ze te beoordelen op sfeer, gezelligheid en inrichting.
Tijdens de avond op 30 november moet er volgens de twee een sfeertje hangen in de Leeren Lampen dat precies past bij de keetcultuur. Lekkere boerenrock, goede DJ's, flesjes bier bij de bars, oude brommers als decoratie en natuurlijk als extra sfeerverhoging een heel stel bijzondere keten.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.