Persberichten

Sport bij RTV Oost, 9 en 10 november

Bij Radio en TV Oost wordt dit weekend ruimschoots aandacht besteed aan onder meer vrouwenvoetbal, Topklasse voetbal en eredivisie voetbal. Daarnaast een verslag van de volleybalwedstrijd Springendal Set Up '65 - Eurosped en de handbalwedstrijd Sercodak Dalfsen - ERD Handball Club.
In Sport op Zaterdag om 18.40 uur aandacht voor vrouwenvoetbal. PEC Zwolle speelt thuis tegen PSV/FC Eindhoven en FC Twente ontvangt de vrouwen van ADO Den Haag. In de uitgebreide uitzending om 21.40 uur onder meer aandacht voor Topklasse voetbal: Excelsior ’31 – ONS Boso Sneek en Ter Leede – HHC. In de Hoofdklasse speelt SC Genemuiden tegen SVZW.
In Sport op Zondag om 21.40 uur het Eigenwijze Eredivisie Overzicht en een verslag van de volleybalwedstrijd van de vrouwen van Springendal Set Up ’65 tegen Eurosped. De handbalsters van Sercodak Dalfsen spelen in de 3e ronde van de EHF Cup Winners Cup tegen ERD Handball Club uit Hongarije. Verder een reportage rondom de voetbalwedstrijd van Lemelerveld tegen de Eerbeekse Boys in de 3e klasse B.
Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen. Voor de meest actuele informatie en alle aanvangstijden kijkt u op www.rtvoost.nl/sport

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.