Persberichten

Remco van ’t Zelfde nieuwe presentator En Dan Nog Even Dit

RTV Oost verslaggever Remco van ’t Zelfde zal met ingang van dinsdag 12 november het presentatieteam van het dagelijkse praatprogramma En Dan Nog Even Dit versterken.
Met het vertrek van Carrie ten Napel naar Fox Sport aan het begin van dit seizoen werd er gezocht naar een nieuwe vaste presentator.Remco van ’t Zelfde werkt al vijf jaar als verslaggever voor de nieuwsprogramma's op Radio en TV Oost en presenteerde al programma’s als Heerlijk Overijssel, Kerst in Oud Kampen en de speciale thema-uitzendingen rond de landelijke -, provinciale - en gemeenteraadsverkiezingen.
De uit Zwolle afkomstige presentator heeft veel zin in een nieuwe uitdaging bij En Dan Nog Even Dit. "Ik ga het programma twee keer per week presenteren, een mooie kans om met tafelgasten door te praten over onderwerpen die in het nieuws staan of tot de verbeelding spreken. Nieuws versla ik de rest van de week op locatie. Vaak moet dat snel en onder tijdsdruk. Het lijkt me geweldig om aan de EDNED-tafel, samen met mijn collega’s, meer de ruimte te krijgen voor leuke, inhoudelijke en spannende gesprekken.”
Het vaste presentatieteam van En Dan Nog Even Dit is met de komst van Remco van ’t Zelfde weer op volle sterkte en bestaat verder uit Bert Eeftink, Renate Schutte en Dorothée Loorbach. André van der Zee is de vaste invaller. De berichten uit de sociale media worden elke uitzending behandeld door Marijke Brouwer, Gerson Veenstra en Janneke Nijland.
‘En Dan Nog Even Dit’ wordt elke werkdag op TV Oost uitgezonden om 17.20 uur en elk uur herhaald. De uitzendingen van En Dan Nog Even Dit kunnen dagelijks bijgewoond worden door publiek. Aanmelden kan via de website www.edned.nl/publiek.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.