nieuws

Streutker krijgt voorkeur boven Schenkeveld bij Heracles

Bart Schenkeveld is weer helemaal fit, maar begint zaterdag in de thuiswedstrijd van Heracles tegen FC Groningen op de bank. Trainer Jan de Jonge geeft de voorkeur aan Jens Jurn Streutker, die hem de afgelopen duels goed verving.
Heracles start met het elftal dat afgelopen zondag ook aan de aftrap stond tegen Go Ahead Eagles, met Leon van Dijk dus opnieuw als rechtsback. De wedstrijd in Deventer werd na twintig minuten gestaakt, omdat het veld onbespeelbaar was geworden. "Jammer", vindt De Jonge. "Want we zaten in een goed ritme en dat is nu een beetje doorbroken."
Tegenstander FC Groningen is de nummer acht van de eredivisie, maar de ploeg van trainer Erwin van de Looi heeft maar drie punten achterstand op koploper AZ. "Het is een degelijke ploeg, die wil voetballen en de zaakjes goed voor elkaar heeft. Het zal een hele strijd worden, maar ik hoop dat we in staat zijn om voor het thuispubliek een goed resultaat neer te zetten."

Dat moet gebeuren zonder Milano Koenders, Mike te Wierik, Dario Vujicevic en Aleksei Kangaskolkka. Zij zijn allen nog geblesseerd. Het duel in het Polman Stadion begint zaterdag om 19.45 uur en wordt geleid door scheidsrechter Liesveld.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.