Betaald voetbal

Koppers niet met FC Twente tegen PEC Zwolle

Dico Koppers is er niet bij met FC Twente in de Overijsselse derby tegen PEC Zwolle. De linksback liep deze week in de training een scheurtje in de hamstring op en is voorlopig niet inzetbaar.
Trainer Michel Jansen heeft nog meer personele problemen in de defensie. Centrale verdediger Rasmus Bengtsson is geschorst, nadat hij zijn vijfde gele kaart van het seizoen kreeg in de thuiswedstrijd tegen NEC.

Jong en wisselvallig

In het duel tegen de Nijmeegse laagvlieger gaf Twente na rust een 2-0 voorsprong weg en verloor twee dure punten. Het publiek reageerde kritisch naar de Twente-spelers en dat was terecht volgens trainer Michel Jansen, die wel vindt dat de buitenwacht soms doorslaat. "Twee weken geleden waren we nog titelkandidaat nummer 1 en nu kunnen we er niet veel meer van. We hebben een jonge ploeg en dat brengt wisselvalligheid met zich mee. Laat duidelijk zijn dat we verre van blij zijn met die tweede helft en daar is over gesproken. Maar we hebben ook de eerste helft geëvalueerd. Dat was denk ik de beste van dit seizoen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.