nieuws

Michael Kors outlet Hengelo te druk, publiek boos, politie bemiddelt

Grote drukte bij outlet
Grote drukte bij outlet
Een zogenoemde sample sale van het merk Michael Kors in de Creatieve Fabriek in Hengelo is vanmiddag compleet uit de hand gelopen.
De toeloop was zo groot dat er onvoldoende parkeergelegenheid was en iedereen niet eens naar binnen kon. Dat veroorzaakte bij een grote groep vrouwen zoveel frustratie dat de politie eraan te pas moest komen om te bemiddelen.

Klachten op social media

Tijdens de outletverkoop worden tassen, kleding, jassen en andere spullen van het merk Michael Kors verkocht voor een fractie van de normale prijs. Zo waren er al tassen te krijgen voor 35 euro, die normaal meer dan 300 euro kosten. Maar bezoekers van de outletverkoop klagen via social media vooral.
En op Facebook schrijft een andere bezoeker: "Wat een afknapper! Gezellig naar een sample sale in Hengelo. We verheugen ons op een paar prachtige koopjes van Michael Kors...helaas met ons ook vele andere meiden en dames. Na een uurtje wachten escaleert de boel enorm, er valt er één flauw in de verdrukking, gegil, geschreeuw en slaat een man heel agressief tegen de deur... We besloten weg te gaan, dan maar geen koopje...jammer!"

Herhaling op zaterdag?

De sample sale was vandaag van twee uur 's middags tot acht uur 's avonds. Het bijzondere is dat je een uitnodiging nodig had om naar binnen te mogen, maar die zijn kennelijk volop verspreid. Zaterdag staat een tweede verkoopdag gepland van tien tot twee. Het is niet duidelijk of dat doorgaat.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.