Excelsior'31 geeft zege uit handen tegen ONS Sneek

Excelsior'31 heeft zaterdagmiddag slechts een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen ONS BOSO Sneek. De topklasser uit Rijssen kwam op een 2-0 voorsprong, maar gaf de zege in de tweede helft uit handen, 2-2.
Excelsior'31 kende een vliegende start en kwam al na acht minuten op voorsprong. Hakim Ezafzafi schoot in de korte hoek raak, 1-0. Denis Mahmudov was daarna een grote plaag voor de defensie van ONS Sneek. De topscorer van de topklasse kreeg een aantal goede kansen en was na 26 minuten trefzeker, 2-0. Excelsior'31 leek een makkelijke middag tegemoet te gaan, maar na rust werd ONS Sneek gevaarlijker.
Sandor van der Heide miste al snel een grote kans, maar tien minuten na rust was het wel raak. Martijn Roosenburg tekende via de binnenkant van de paal voor de aansluitingstreffer. Excelsior'31 werd wakker geschud en kreeg een aantal mogelijkheden om de wedstrijd te beslissen. De thuisploeg hield de Friezen in de wedstrijd en kregen vlak voor tijd de rekening gepresenteerd. Twee minuten voor tijd was het opnieuw Roosenburg die doel trof, 2-2. ONS Sneek kreeg nog een goede kans op de 2-3, maar het bleef 2-2 in Rijssen.