Volleyballers Reflex nipt langs Dynamo

Reflex
Reflex
De volleyballers van Reflex hebben zaterdagavond nipt gewonnen van SV Dynamo Apeldoorn. In Kampen won de ploeg van trainer Henk Hansma met 3-2 van de bezoekers uit Apeldoorn.
In een gelijkopgaande eerste set trok Reflex aan het langste eind, 27-25. De thuisploeg kreeg het daarna lastig tegen Dynamo, dat al verrassend drie wedstrijden op rij verloor. De tweede set ging namelijk met 25-16 naar de bezoekers, die ook de derde set wonnen, 21-25. Reflex moest de wedstrijd kantelen en deed dat in de vierde set, 25-20. In de beslissende vijfde set was Reflex iets scherper, 25-12. Het betekende de tweede overwinning van het seizoen voor de ploeg uit Kampen.