Nieuws

TWW in Oldenzaal beste leerbedrijf Infrabranche van Nederland

TWW beste infra-leerbedrijf
TWW beste infra-leerbedrijf
TWW, de Twentse Weg- en Waterbouw BV uit Oldenzaal en Twello, is het beste leerbedrijf van Nederland in zijn sector. Dat is bepaald door Fundeon, een centrum dat zich bezighoudt met de opleiding van personeel in de Bouw en Infra.
Volgens de onafhankelijke jury onderscheidt TWW zich in de branche door te blijven investeren in opleiden. TWW maakt zich sterk voor behoud van vakmanschap en draagt dit positieve in de markt uit. Eerder dit jaar werd het bedrijf al gekozen tot beste infra-leerbedrijf van Oost-Nederland. En nu dus in het beste infra-leerbedrijf van Nederland. TWW: "Daar mogen we in Oost-Nederland best trots op zijn, wij zijn in ieder geval apetrots in een tijd dat er helaas niet altijd positieve berichten te melden zijn binnen onze branche!"
TWW nam het op tegen aannemingsbedrijf Qualm B.V. uit Rozenburg en Opleidings- & Trainingscentrum Genie uit Vught. Fundeon heeft ook in drie andere categorieën het beste leerbedijf gekozen: bouw, gespecialiseerde aannemerij en middenkader. Uit de vier winnaaars  is een over-all winnaar gekozen die meedingt naar de titel bestel leerbedrijf van Nederland van het ministerie van Onderwijs, wetenschap en Cultuur. Die eer is aan aannemersbedrijf Witteveen in Drachten.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.