nieuws

Sport bij RTV Oost, 16 en 17 november

RTV Oost sport
RTV Oost sport
Bij Radio en TV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse Sport. Hier lees je de inhoud van komend weekend.
In Sport op Zaterdag om 18.40 uur onder meer aandacht voor vrouwenvoetbal. FC Twente speelt tegen Royal Antwerp FC en PEC Zwolle ontvangt SC Heerenveen. In de late uitzending om 21.40 uur een verslag van de perspresentatie van het Riwald Dakar Team. Verder Hoofdklasse-voetbal: HHC ontvangt Excelsior Maassluis en Excelsior ’31 gaat op bezoek bij Kozakken Boys.
In Sport op Zondag om 21.40 uur een verslag van de voetbalwedstrijd van Jong FC Twente – Fortuna Sittard en een reportage over topscorer Rietman van de Enschedese Boys. Verder aandacht voor marathonschaatser Gary Hekman die zaterdag meedeed aan de KPN Cup 6 in Haarlem en een reportage over voetbalclub Lemelerveld. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.
Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen. Voor de meest actuele informatie en alle aanvangstijden kijkt u op www.rtvoost.nl/sport

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.