nieuws

Gestolen vrachtwagen uit Deventer teruggevonden bij Steenwijk

Het familiebedrijf Bert Evers Transport uit Deventer is van de ondergang gered, omdat een gestolen vrachtwagen is teruggevonden.
De vrachtwagen werd vanochtend rond 5 uur gestolen. De zoon van de eigenaren van het transportbedrijf was aan het werk in Steenwijk en vroeg daar vrachtwagenchauffeurs om uit te kijken naar de gestolen vrachtwagen. Een chauffeur zag na 13.00 uur de vrachtwagen over een brug richting Tuk rijden. De zoon belde daarop de politie, die de gestolen vrachtwagen op een bedrijfsterrein aantrof. De kentekenplaten waren al verwisseld en de de dieven waren bezig om met een föhn de stickers te verwijderen. Er zijn drie mannen aangehouden en de vrachtwagen is weggesleept.
Eigenaresse Irma Evers van het transportbedrijf zegt dat het een enorme opluchting is. Het transportbedrijfje had door de diefstal geen enkele vrachtwagen meer, omdat de andere vrachtwagen kapot is en op een onderdeel staat te wachten. De gestolen vrachtwagen moet deze week worden ingezet als strooiwagen als het voor het eerst glad wordt op de wegen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.