Nieuws

Dolcis betreurt rel om kassabon met belerende tekst in winkel in Kampen

De veelbesproken kassabon
De veelbesproken kassabon
Dolcis Nederland betreurt de gang van zaken met de belerende tekst op de kassabon van radiopresentator Astrid de Jong uit Kampen.
Toen Astrid laarsjes kocht bij de Dolcis in Kampen en daar geen spuitbus bij wilde kopen, schreef een medewerkster op de bon: "Mevrouw gaat de schoenen niet onderhouden." Astrid plaatste een foto van de bon op Twitter. Er komen veel verontwaardigde reacties binnen. De meeste mensen vinden de actie van de winkel ongepast.

Reacties op het nieuws

Trudy zegt op de website van RTV Oost: "Moet ik hier nu om lachen of verontwaardigd zijn? Het eerste dan maar..." En Daphne zegt: "Lever een dergelijk onderhoudsproduct dan als service maar zo wordt het dus een verplichting om een spuitbus te kopen bij ieder paar schoenen want wie controleert of jij thuis wel je huidige spuitbus gebruikt?!"
Ook op Facebook komen er veel reacties op het bericht. Het bericht is meer dan honderd keer gedeeld en er zijn meer dan honderd reacties op gekomen. Monique zegt bijvoorbeeld: "Whahahahah Geweldig! Straks zet de apotheek nog op de bon: Mevrouw heeft 5 kilo overgewicht, ze moet vaker haar haar wassen, en haar colbert past niet bij de jeans."

Reactie Dolcis

Dolcis reageerde in de loop van de dag via Twitter:
Astrid vindt eigenlijk dat de medewerkster al genoeg is gestraft door alle negatieve aandacht, maar zegt woensdag toch nog maar even te bellen met Dolcis omdat ze nu eigenlijk de winkel in Kampen niet meer durft binnen te gaan. Wat voor oplossing Dolcis wil bieden is niet duidelijk.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.