Nieuws

Dolcis: Gratis schoenen en actie met gratis spuitbussen na rel met kassabon

Radiopresentator Astrid de Jong uit Kampen krijgt een gratis paar schoenen van Dolcis. Ook doet de winkel binnenkort een actie met gratis spuitbussen. Dat heeft de winkel Astrid vanmorgen aangeboden.
De winkel reageert daarmee op de rel die er op social media ontstond nadat Astrid de Jong op Twitter een foto had geplaatst van een kassabon. Omdat ze bij een paar laarsjes geen spuitbus wilde kopen had de medewerkster op de kassabon geschreven: "Mevrouw gaat de schoenen niet onderhouden".

Impact van bericht op Twitter

Op social media werd massaal met verontwaardiging gereageerd. Dolcis liet dinsdagavond via Twitter al weten de gang van zaken te betreuren. Vanmorgen heeft een medewerker Astrid gebeld om excuses aan te bieden. Ook heeft de winkel haar een gratis paar schoenen aangeboden. Ook komt er een actie waarbij gratis spuitbussen worden uitgedeeld.
Wat een berichtje op Twitter wel niet kan veroorzaken. Astrid is zelf nog het meest verbaasd. Ze heeft aangeboden om mee te helpen bij het uitdelen van de spuitbussen en dat gaat ook echt gebeuren, vanmiddag om 14.00 uur.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.