Nieuws

Extra bussen vanuit Twente naar landelijke manifestatie in Utrecht

FNV in Beweging 4x3 logo
FNV in Beweging 4x3 logo
Vanuit Twente vertrekken zaterdag 30 november extra bussen naar een landelijk manifestatie van de FNV in Utrecht. Daar wordt geprotesteerd tegen de bezuinigingen van de regering.
De extra bussen zijn een initiatief van Abvakabo afdeling Twente omdat de afdeling vindt dat er door de landelijke FNV te weinig opstapplaatsen in Twente waren geregeld. Er zouden alleen bussen vertrekken vanuit Enschede, vanaf station Drienerlo en vanaf de carpoolplaats in Almelo. Daar komen nu extra bussen bij die vertrekken vanaf het NS-station in Borne, het Rabotheater in Hengelo, het NS-station in Oldenzaal en vanaf het busstation voor het NS-station in Enschede.
"Wij wilden ook graag bussen laten vertrekken vanuit de centra van meerder plaatsen omdat wij Enschede en Almelo alleen niet voldoende vinden", zegt een woordvoerder van de vakbond. Het busvervoer naar Utrecht is gratis.  Vanuit Zwolle en Deventer vertrekt ook een bus naar Utrecht. Die busreizen worden georganiseerd door landelijke FNV. Mensen die mee willen naar Utrecht kunnen zich tot en met maandag opgeven bij hengelo@abvakabo.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.