nieuws

Supporters van Go Ahead Eagles tonen gestolen schaal op televisie

Supporters van Go Ahead Eagles hebben vanavond op televisie laten zien dat ze de gestolen kampioensschaal van PEC Zwolle in hun bezit hebben. Als supporters van PEC Zwolle Go Ahead Eagles voor 8 december terugpakken, dan krijgt de Zwolse club de schaal niet meer terug.
Dat zeiden de mannen die de schaal hebben gestolen tegen Hart van Nederland (video) vanavond. Het nieuwsprogramma had ergens buitenaf een afspraak geregeld met de dieven van de schaal, die gemaskerd in beeld kwamen.  Hun stemmen waren vervormd.
De schaal lag op sjaaltjes van Go Ahead Eagles tussen de voor- en achterbank van de auto waarin de supporters naar hun afspraak reden. De supporters noemden het een ludieke actie waarmee ze de supporters van PEC Zwolle op hun nummer wilde zetten. Tussen de beide supportersverenigingen is sprake van grote rivaliteit.

IJsselderby

De twee clubs staan op 8 december tegenover elkaar in de eredivisie. Het is de bedoeling dat PEC Zwolle de schaal op die dag terugkrijgt. Als er in de tussentijd geen gekke dingen gebeuren, tenminste.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.