Nieuws

Onder invloed doorgereden na aanrijding in Bornerbroek

De man had teveel gedronken
De man had teveel gedronken
Een 20-jarige man uit Haaksbergen is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden nadat hij onder invloed van alcohol een aanrijding had veroorzaakt. Hierbij raakte een 18-jarige passagier uit de gemeente Hof van Twente gewond.
De politie kreeg rond 03.00 uur de melding dat een man bij de eerste hulp van het ziekenhuis in Hengelo was gebracht. Hij was gewond aan zijn arm. De persoon die de man naar het ziekenhuis bracht, zou zijn weggereden in een zwaar beschadigde auto. Agenten troffen de auto enige tijd later aan in de Lohuisstraat in Bornerbroek.

Te veel gedronken

De bestuurder, de 20-jarige man uit Haaksbergen, gaf aan dat hij tussen Delden en Bornerbroek tegen een boom was gereden en dat zijn passagier daarbij gewond was geraakt. Hij was vervolgens naar het ziekenhuis gereden.
Uit onderzoek bleek dat de bestuurder onder invloed van alcohol was. De man is aangehouden en overgebracht naar het arrestantencomplex in Borne. Daar bleek dat hij ruim twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en de politie maakt proces-verbaal op.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.