HHC Hardenberg boekt belangrijke zege

HHC Hardenberg heeft na vijf nederlagen op rij weer eens een overwinning geboekt. De ploeg van trainer Marcel Groninger won zaterdagmiddag met 0-2 bij Scheveningen.
Voor rust kregen beide ploegen grote kansen om de score te openen, maar het ontbrak beide teams aan scherpte in de afwerking. Scheveningen kreeg in de eerste helft wel een tegenslag te verduren. Leroy Resodihardjo werd met een rode kaart van het veld gestuurd. Vlak na rust profiteerde HHC van de overtalsituatie. Lars Offringa tekende voor de openingstreffer. De bezoekers kregen kansen op meer, maar wist pas in de blessuretijd de wedstrijd te beslissen via Gersom Klok, 0-2. Door de overwinning heeft HHC weer iets meer lucht.