nieuws

RTV Oost ondersteunt ‘Weissensee4Kids’

Weissensee4Kids
Weissensee4Kids
RTV Oost en de Stichting Weissensee4Kids uit IJsselmuiden zijn een samenwerking aangegaan. Weissensee4Kids gaat met deze schaatstocht geld inzamelen voor het Ronald McDonald Huis in Zwolle en de internationale organisatie Orange Babies. RTV Oost gaat promotionele ondersteuning bieden voor dit mooie en sportieve Overijsselse evenement waarmee geld wordt ingezameld voor kinderen met een moeilijke start.
Samen de finish bereiken en daarmee iets betekenen in het leven van een ziek of arm kind. Dáár doe je het voor. We schaatsen de Alternatieve Elfstedentocht en je bepaalt zelf het aantal km en daarmee je sportieve uitdaging in de prachtige natuur van Karinthië. De uitdaging aangaan en schaatsen voor wat je waard bent. Daar staat Weissensee4kids voor. Op vrijdag 24 januari 2014 is het weer zover. Tijdens de toertocht van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee doet de Stichting Weissensee4Kids met een eigen schaatspeloton mee om geld in te zamelen voor kinderen met een moeilijke start.
Vandaag is de officiële start van de samenwerking. Weissensee4Kids schuift dan aan bij Radio Oost in ‘Afslag Oost’ van Hans van Wieren en daarna verhuist de schaatsdelegatie naar de tv-studio van ‘En Dan Nog Even Dit’. Op www.rtvoost.nl is de actie te volgen.
Meeschaatsen op de Weissensee kan ook nog. RTV Oost roept Overijsselse sportievelingen op zich aan te sluiten bij dit schitterende evenement. Je schaatst de Alternatieve Elfstedentocht en je bepaalt zelf het aantal km en daarmee je sportieve uitdaging in een absolute topambiance. Alle informatie over de stichting en deelname aan de tocht is na te lezen op www.weissensee4kids.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.