nieuws

Grenzeloos Genoegen

Grenzeloos Genoegen
Grenzeloos Genoegen
De komende twee afleveringen van Grenzeloos Genoegen zijn Dorothy, Hans en Frederike te gast bij Albert en Annet Maathuis uit Almelo/Wierden.
Twee sympathieke Tukkers die sinds 2010 definitief Frankrijk als hun thuisland hebben gekozen. Ze runnen in Vinsobre in de Provence een prachtige Chambre d’hôte (www.les7anges.com). Twee gezellige appartementen met alles erop en eraan waar je als gast heerlijk jezelf kunt zijn. Albert en Annet bewonen de bovenetage. Er is een mooi zwembad en de omgeving is prachtig, met uitzicht op de Mont Ventoux. Albert doet in automatisering en zijn voornamelijk Nederlandse klanten bezoekt hij ongeveer één keer per zes weken.
In de uitzending van vandaag de aankomst en rondleiding. Hans neemt Dorothy mee naar het stadje Chateau Neuf du Pape waar de gelijknamige wereldberoemde wijn vandaan komt. De dames mogen met Albert mee een berg op om gieren te spotten en tegen de avond schuift iedereen aan de dis om te genieten van een kipgerecht met couscous, gemaakt in een Tajine (Marokkaanse pan).
De recepten en wijnen uit deze uitzending vind je op www.rtvoost.nl/grenzeloosgenoegen.
Grenzeloos Genoegen wordt elke zaterdag uitgezonden op TV Oost om 16.20 uur en elk uur herhaald.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.