nieuws

Prijzen

Skilift met op de achtergrond het hotel
Skilift met op de achtergrond het hotel
Weet jij welke winterhit je hoort? Doe dan mee met de Radio Oost Winterhitflis-quiz en maak kans op fantastische winterprijzen!
Elke dag spelen we diverse keren de winterhitflits-quiz. Het juiste antwoord is goed voor een mooi winterpakket van Ter Brugge Geschenken. Uit alle winnaars worden 2 kandidaten geloot die in het programma Zie Zo Zondag de finale spelen en strijden om een fantastische hoofdprijs: een wintersportvakantie voor 2 personen.

Wintersportvakantie Harrachov (Tsjechië)

Jullie vertrekken met z'n tweeën per vliegtuig van Amsterdam naar Praag en gaan dan met de taxi naar het gezellige Harrachov. In Harrachov verblijf je 4 nachten in het 4-sterrenhotel Orea Vital Sklar. Het hotel beschikt onder meer over een ruime lounge met zitjes, internethoek, café/bar met zithoek, twee restaurants, souvenirshop en kinderspeelkamer. Ook is er een wellnesscenter met onder meer een overdekt zwembad met ligstoelen, whirlpool en fitness. De overnachtingen zijn inclusief ontbijt en diner. En natuurlijk zorgen we voor skischoenen, ski's en een skipas.
De hoofdprijs vertegenwoordigt een waarde van maximaal € 600 per persoon.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.