Attractiepark Slagharen hoopt op meer bezoekers door overdekt deel

Attractiepark Slagharen krijgt een overdekt gedeelte. Op die manier hoopt het park meer bezoekers te trekken op dagen dat het slecht weer is. Bij de start van het seizoen in 2015 moet de nieuwbouw klaar zijn. Dat heeft directrice Angelique Klar gezegd bij de aftrap van het winterseizoen in Slagharen.

Klar vindt dat het park nu nog te kwetsbaar is op regenachtige dagen. Het park heeft al wel twee overdekte theaters, waaronder het circustheater. Maar die hebben niet genoeg capaciteit om bij regen alle bezoekers van het park op te vangen.

Daarnaast is het nu nog zo dat bij slecht weer veel dagjesmensen ervoor kiezen om naar het overdekte Plopsaland in Coevorden te gaan. Bij mooi weer is dat juist andersom en trekt Slagharen weer meer bezoekers. Met een overdekt deel hoopt het park bij alle weertypen zo aantrekkelijk mogelijk te zijn voor de bezoekers.

Het is nog wel even wachten op de nieuwbouw. Volgend seizoen wordt eerst geïnvesteerd in de verblijfsaccommodaties. Daarna wordt gewerkt aan een overdekt gedeelte dat in 2015 klaar moet zijn. De directie van het park wil nog niet verklappen hoe dat eruit komt te zien, maar het wordt in elk geval niet iets dat vergelijkbaar is met de bestaande theaters.

Dit weekend opende het park Winter Slagharen. De komende tijd is alles in het attractiepark in winterse sferen. Van een ijsbaan en kerstkraampjes tot een arrenslee met kerstman. Elk weekend tot en met eind december en de eerste week van de kerstvakantie is het park geopend. 

Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren