nieuws

Cadeaupakket van Linda Foundation voor veertig gezinnen in Deventer

Linda Foundation
Linda Foundation
Veertig gezinnen in Deventer hebben afgelopen week een cadeaupakket gekregen van de nieuwe Linda Foundation. De gezinnen werden geselecteerd door de stichting Leergeld Deventer.
De Linda Foundation is een initiatief van Linda de Mol en tijdschrift LINDA. Het fonds is bestemd voor (alleenstaande) ouders met kinderen in financiële nood. De stichting heeft nu de eerste tientallen gezinnen een cadeaupakket gegeven met waardebonnen voor allerlei dagelijkse benodigdheden.

Contact met organisaties

De Linda Foundation heeft contact gezocht met allerlei organisaties in Nederland om ervoor te zorgen dat die cadeaupakketten ook daadwerkelijk terecht komen bij gezinnen die het echt nodig hebben. Eén van die organisaties was de stichting Leergeld Deventer
Bestuurslid Henk Groothuis: "We selecteerden veertig gezinnen waarvan we weten dat die het financieel moeilijk hebben. Aangezien de privacy hoog in ons vaandel staat gaven we de geselecteerde gezinnen een speciale code waarmee men zichzelf op de website van de Linda Foundation kon aanmelden. Daar waar nodig hielpen we daarbij."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.