nieuws

Oorzaak val van balkon in Enschede nog niet bekend

De politie heeft nog geen idee hoe een 26-jarige Poolse man uit Enschede op zaterdag 23 november van vijf hoog naar beneden is gevallen.
De man raakte vlak voor middernacht zwaargewond, nadat hij van het balkon van een woning op de vijfde verdieping van een flat aan de Lintveldebrink in Enschede was gevallen. Hij ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. De politie startte direct een onderzoek, maar heeft nog steeds niet duidelijk of het om een misdrijf, een ongeval of een zelfmoordpoging gaat.
Het onderzoek heeft inmiddels wel uitgewezen dat de man op bezoek was bij de bewoner van de flat en dat hij om 19.00 uur de flat is binnengegaan. Verder kan de politie meedelen dat het slachtoffer gekleed was in een beige jas en een spijkerbroek. Het rechercheteam probeert nu in contact te komen met iedereen die die bewuste avond iets heeft gezien of gehoord.
Het programma Onder de Loep van RTV Oost besteedt donderdag aandacht aan de zaak. Het programma wordt om 17.09, 18.09 en 19.09 uur uitgezonden.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.