nieuws

Onder de Loep

Onder de Loep
Onder de Loep
De politie vraagt uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Zwolle, Wezep, Raalte, Nijverdal, Almelo, Hengelo en Enschede. Herkent u de daders op de camerabeelden?

Zwolle, diefstal tablet bij café in Voorstraat

Op woensdagmiddag 11 september wordt door drie jongemannen een tabletcomputer gestolen uit een horecagelegenheid aan de Voorstraat. De drie zijn vastgelegd door bewakingscamera’s. Deze komen in de uitzending aan bod.

Zwolle, diefstal iMac bij Mediamarkt

Een onbekende man steelt op 14 oktober een iMac ter waarde van 1485,- bij de Mediamarkt aan het Maagjesbolwerk in Zwolle. De beelden van deze diefstal worden in de uitzending getoond.

Zwolle, diefstal portemonnee in supermarkt

Op bewakingsbeelden van de Albert Heijn in Zwolle is op 19 november een onbekende man vastgelegd die een portemonnee steelt van een 51-jarige Zwolse. Ook deze beelden worden getoond.

Wezep/Zwolle, diefstal pinpassen door stel

Op dinsdag 15 oktober werd een 73-jarige man uit Wezep met een smoes bestolen van zijn pinpas. Met deze pas werd korte tijd later gepind in Wezep en Zwolle. Van de pinner zijn bewakingsbeelden die in de uitzending worden getoond.

Raalte, diefstal pinpas door onbekende vrouw

Op vrijdag 1 november werd een 82-jarige vrouw bestolen van haar portemonnee in de Albert Heijn. Op bewakingsbeelden is te zien dat een onbekende vrouw haar portemonnee steelt. Deze bewakingsbeelden worden in de uitzending getoond.

Nijverdal, diefstal portemonnee uit tas

Een onbekende man haalt op donderdag 7 november omstreeks 8.40 uur de portemonnee uit de tas van een vrouw uit Hellendoorn. Zij doet op dat moment haar boodschappen bij de Lidl en ontdekt de diefstal als ze wil afrekenen. De onbekende man wordt geholpen door een andere man. Ze zijn na deze ontdekking spoorloos. Zij staan op de bewakingsbeelden. Wie (her)kent deze mannen?

Almelo, inbraak in cafetaria 'De Tunnel'

Op dinsdag 19 november is er ingebroken in de cafetaria ‘De Tunnel’ aan de Perenstraat in Almelo. De inbrekers staan op de camerabeelden van de bewakingscamera. Deze beelden worden getoond. Wie (her)kent deze mannen?

Hengelo, inbraak in winkelcentrum Hasselo

Het is op 23 oktober al de tweede keer dat eigenaar Patrick, van de gelijknamige Kaasboetiek, slachtoffer is van inbraak. Ook bij de buurman, bakker Wouda, zijn de inbrekers geweest. Ze hebben geld en sieraden weggenomen en staan op de bewakingsbeelden. Patrick legt uit wat er gebeurd is. Tevens worden de camerabeelden van de bewakingscamera getoond.

Enschede, ongeval, misdrijf of poging tot zelfdoding?

Een 26-jarige Poolse man is op zaterdag 23 november omstreeks 23.45 uur van de vijfde verdieping van een flat
aan de Lintveldebrink in Enschede gevallen. Het is voor de politie niet duidelijk of het om een misdrijf, ongeval poging tot zelfdoding gaat. Het slachtoffer ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis en is niet in staat om een verklaring af te leggen. Daarom is de politie op zoek naar getuigen die meer gezien of eventueel gehoord hebben over dit incident.
Onder de Loep wordt uitgezonden op donderdag om 17.05, 18.0 en 19.05 uur op TV Oost. De uitzending wordt herhaald op vrijdag en zondag. Kijk voor de uitzendtijden in de tv-gids. De diverse beelden zijn ook via het Youtube-kanaal van Onder de Loep terug te kijken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.