nieuws

Werknemer uit Kampen in het zonnetje na dienstverband van 48 jaar

Bijna je gehele carrière voor dezelfde baas werken, tegenwoordig komt dat bijna niet meer voor. Het bedrijf Hertalan Rubber Products uit Kampen heeft nog wel zo'n trouwe werknemer: Gerrit Bastiaannet, ook wel Gert genoemd. Woensdag gaat hij, na 48 jaar dienst, met pensioen.
Zijn collega's willen dat niet zomaar voorbij laten gaan. Aan het begin van de middag zijn Bastiaannet en zijn vrouw thuis opgehaald met een Oldtimer, om vervolgens naar het bedrijf te worden gereden.

Begonnen op 14-jarige leeftijd

Zijn collega's hebben vanmiddag nog een aantal feestelijke dingen in petto. Gert Bastiaannet was blij verrast, maar had eigenlijk in zijn hoofd om niet te veel aandacht te schenken aan zijn pensioen.
Bastiaannet begon in september 1965 op 14-jarige leeftijd. Samen met zijn broer was hij op zoek naar werk en hij kon een week later al aan de slag bij Hertalan, dat materialen maakt voor dak- en gevelbedekking. Hij is begonnen in de pakkingvlechterij en eindigt nu als voorman. En hij heeft al die jaren met veel plezier bij het bedrijf gewerkt.
Bekijk de video in HD op YouTube.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.