nieuws

Winkeliers Zwolle gaan concurrentie aan met webshops

Ondernemers in de binnenstad van Zwolle denken een manier te hebben gevonden om de toenemende concurrentie van internetwinkels het hoofd te bieden.
Ze hebben een uitgebreide app geïntroduceerd waarin alles over de winkels in de stad te vinden is. "Klanten kunnen nu 24-uur per dag shoppen en rondkijken in de winkels." zegt bedenker Angelo Egbertzen uit Dalfsen. Zwolle is de eerste stad waar alle winkeliers samen met een alles-in-één app komen.

Vandaag besteld is vandaag bezorgd

Via de Smobshop app kunnen klanten bij veel winkels in Zwolle on-line artikelen bestellen. Uniek is dat de bestelling nog dezelfde dag bezorgd wordt. Fietskoeriers gaan daarvoor zorgen. "Daarmee zijn we absoluut de eersten die zo snel zijn, daar kan geen webwinkel tegenop." aldus Angelo Egbertzen.
Bernard Kroon van de chique damesmodezaak Cachet is blij met de ontwikkeling. "Jongeren turen de helft van de tijd naar een scherm dus je moet zorgen dat je daar te vinden bent." Hij hoopt op extra omzet maar is allang blij als de app ervoor zorgt dat mensen naar de binnenstad blijven komen.
Bekijk de reportage in HD op Youtube

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.