nieuws

Koppers terug in selectie FC Twente

Dico Koppers is terug in de selectie bij FC Twente. De linkerverdediger kampte de afgelopen weken met een hamstringblessure.
Of de verdediger ook in de basis zal starten in de uitwedstrijd tegen AZ is de grote vraag. Robbert Schilder lijkt op dit moment de eerste optie voor die positie. Quincy Promes raakte vorige week geblesseerd in het duel met Roda JC en is pas na de winterstop weer inzetbaar. Hij zal worden vervangen door Shadrach Eghan. Voor de rest zal er niet veel veranderen in de basiself van FC Twente waarin dus ook Mokhtar naar aale waarschijnlijkheid weer zal starten. De Enschedeërs wonnen vorige week met 1-2 in Kerkrade en speelden toen net name na rust goed. Dit in tegenstelling tot de eerste helft.

Ortiz

Volgens trainer Michel Jansen is de speelwijze van AZ te vergelijken met die van Roda al heeft hij van de Alkmaarders een hogere pet op. "Ik schat AZ wel hoger in ondanks de nederlaag van vorige week tegen NEC. Toen misten ze Celso Ortiz. Die is er nu wel weer bij. Dat is een sleutelspeler". De Paraguayaanse middenvelder was vorige week ziek. Bij AZ kan trainer Dick Advocaat evenwel nog niet beschikken over Victor Elm die een gebroken sleutelbeen heeft.
AZ - FC Twente begint zaterdagavond om 19.30 uur en is live te volgen via Radio Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.