nieuws

Team EDNED volledig verrast door teruggave kampioensschaal PEC Zwolle

Het team van het RTV Oost-programma En Dan Nog Even Dit was vanmiddag volledig verrast toen drie mannen in het zwart en een man verkleed als de kerstman plotseling de live-uitzending verstoorden. Maar de mannen hadden nieuws wat volgens hen niet kon wachten. Ze kwamen de kampioensschaal van PEC Zwolle terugbrengen.
De mannen melden tijdens de uitzending, iets na half zes, bij de studio's van RTV Oost. Een medewerkster begeleidde ze naar de studio van het praatprogramma En Dan Nog Even Dit. Bij de studiodeur werden ze in eerste instantie tegengehouden door de opnameleider. Die wilde de vier vreemd uitgedoste mannen niet binnenlaten. Maar bij het zien van de kampioensschaal wist hij genoeg en liet ze binnen.
De mannen liepen meteen door naar de tafel, waaraan op dat moment ook Go Ahead Eagles-voorzitter Edwin Lugt en technisch directeur Gerard Nijkamp van PEC Zwolle zaten. Zij waren twee dagen voor de IJsselderby te gast in het programma om te praten over de wedstrijd én de gestolen schaal. De verrassing en verbazing was van hun gezichten af te lezen, zoals ook het voltallige team van EDNED verrast werd door de actie van de mannen.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.