Heren Het Ravijn verliezen ruim bij UZSC

Marcel ter Bals
De waterpoloheren van Het Ravijn uit Nijverdal hebben zaterdagavond het duel bij UZSC ruim verloren. In Utrecht werd het 14-5 voor de thuisploeg.
In het begin kwamen de gasten nog redelijk mee met de thuisploeg. Na het eerste kwart was het 4-2. Daarna liep UZSC echter geleidelijk weg bij de ploeg van trainer Marcel ter Bals. Bij rust was het al 7-3. Na een 10-5 tussenstand eindigde het duel dus in 14-5 voor de thuisploeg. Jeroen Hoogeboom en Sander Veltkamp scoorden beiden twee keer Bence Hangrad maakte het andere doelpunt. Het Ravijn heeft zeven punten uit tien duels.
De vrouwen van Het Ravijn plaatsten zich voor de halve finale van de beker. In de kwartfinale werd Polar Bears met 11-9 verslagen.