nieuws

11-12-13 om 14:15 uur trouwen; heel Hertme welkom

Het is vandaag een bijzondere dag, 11-12-13. Voor een aantal liefdesparen is het wel een hele memorabele dag, want ze hebben er voor gekozen om op deze dag te trouwen. En dan ook nog om 14.15 uur.
Hanneke Dammer en Jan de Vries uit Hertme stappen om 14.15 uur in het huwelijksbootje, in Borne. Er is goed over de trouwdatum nagedacht, aldus Hanneke: "Een mooi moment, het leek ons wel bijzonder." Voor ambtenaar van de burgerlijke stand Gerard Pigge is het de eerste keer: "Zoiets heb ik nog nooit gedaan. En het is wel lastig hè, je moet echt naar dat tijdstip toewerken met de toespraak." Na de huwelijksvoltrekking wordt het jawoord gevierd met champagne en bruiloftstaart.

Het hele dorp is uitgenodigd voor het trouwfeest

Voor 'nieuwkomers' Hanneke en Jan is hun huwelijksfeest een mooi moment om alle inwoners van Hertme te leren kennen. "We wonen hier nog niet zo lang en komen uit het westen. Echt 'vreemde eenden in de bijt' dus. Daarom hebben we al onze dorpsgenoten uitgenodigd voor het trouwfeest." Niet een beetje gek om volkomen vreemden op je bruiloft uit te nodigen? Nee hoor, vindt Hanneke: "Als we elkaar nog niet kennen…vinden we het leuk om mensen juist op zo’n moment te ontmoeten!"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.