nieuws

Kikker in pot augurken bij gezin uit Haaksbergen

Bij een familie in Haaksbergen is dinsdagavond een kikker in een pot augurken gevonden. Toen Theo van der Hulst en zijn vrouw de augurken al op hun bord hadden liggen, zag hun zoon de kikker. "We hebben de rest van de avond niets meer gegeten", zegt mevrouw van der Hulst.
De vrouw des huizes had al een paar augurken uit de pot gegeten. "Het waren kleine augurkjes. Waarschijnlijk is de kikker er bij het sorteren in de fabriek doorheen geglipt." Ze hebben dezelfde avond nog contact gezocht met Albert Heijn, daar hadden ze de augurken gekocht.
Albert Heijn reageerde in eerste instantie laconiek, maar daar zijn later excuses voor aangeboden, zegt mevrouw van der Hulst. De pot augurken mag worden geruild en Albert Heijn heeft een onderzoek ingesteld. Ze vroegen ook om de kikker op te sturen, maar dat doet ze niet. "Ik wil het bewijs gewoon thuis hebben."

Nietjes in ontbijtkoek

De vrouw wil nog kwijt dat ze vindt dat in Nederland slecht met etenswaren wordt omgegaan. "Binnen een jaar is dit het derde voorval. Mijn moeder had al eens een staaf ijzer in het krentenbrood en we hebben ook al eens nietjes in de ontbijtkoek gehad. De kikker spant de kroon."
Bekijk de video in HD op YouTube.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.