nieuws

Onbekenden nemen jacuzzi bij bedrijf Enter weg

Jacuzzi gestolen in Enter
Jacuzzi gestolen in Enter
Personeel van zwembad- en whirlpoolhandel Starline Oost in Enter keek woensdagochtend vreemd op toen ze aan het werk wilden: een 600 kilo zware jacuzzi, die als demonstratiemodel bij de voordeur van het winkelpand aan de Vonderweg stond, was verdwenen.
Volgens een woordvoerder van het bedrijf hebben onbekenden de jacuzzi dinsdag tussen 19.00 uur en woensdag 7.00 uur meegenomen. De jacuzzi was aan de onderkant verzwaard met metaal, waardoor er volgens de woordvoerder zeker vier of vijf mensen nodig zijn om het bad te tillen. Alle apparatuur was uit het demonstratiebad verwijderd, maar volgens de Starline Oost-medewerker is het bad daardoor niet waardeloos.

Verdwijning van de grote klomp

Eerder verdween in Enter tijdelijk de grote klomp in het centrum van het dorp. Dit bleek uiteindelijk een stunt van een plaatselijke carnavalsvereniging. De woordvoerder van Starline Oost sluit niet uit dat de verdwijning van het bad ook een ludieke actie betreft. Toch gaat het bedrijf er voorlopig vanuit dat de jacuzzi gestolen is.
Er is inmiddels aangifte gedaan. De politie doet onderzoek. Daarbij zullen ook bewakingsbeelden uit de omgeving worden bekeken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.