Genemuiden verliest topper van ACV

Sportclub Genemuiden heeft zaterdagmiddag de topper in de hoofdklasse C verloren. De ploeg van trainer Hans Schrijver ging in Assen met 1-0 onderuit bij ACV.
In een spannende, maar geen hoogstaande wedstrijd werd er voor rust niet gescoord. Beide ploegen kregen kansen om de score te openen, maar waren niet scherp genoeg in de afronding. Onder meer Willem Lanjouw stichtte het nodige gevaar. Vlak na rust was het wel raak voor de thuisploeg. Denyal Dzemidzic tekende na 48 minuten voor de 1-0. Vlak voor tijd leek Genemuiden langszij te komen, maar een vrije trap van Rotman belandde op de kruising. Genemuiden zag het gat met koploper ACV vergroot worden tot vijf punten.