nieuws

Het Eindejaarsvuur van RTV Oost

Eindejaarsvuur
Eindejaarsvuur
Het jaar 2013 loopt op zijn einde. Voor de één was het een prima jaar, de ander wil het liefst alles zo snel mogelijk achter zich laten. Juist die laatste categorie mensen wil RTV Oost tegemoetkomen.
Voor het derde achtereenvolgende jaar reizen de verslaggevers door de provincie met een vuurkorf. Op zes fraaie locaties kunnen van maandag 23 t/m maandag 30 december de minder leuke herinneringen uit 2013 ‘ritueel’ worden verbrand in het 'Eindejaarsvuur'. Dat kan een gebeurtenis zijn in familie-, of vriendenkring maar ook een mislukte poging om af te vallen, een rijbewijs te halen of te stoppen met roken.
Wilt u afscheid nemen van zo’n herinnering? Schrijf dan uw verhaal op een briefje, gooi het in de vuurkorf van RTV Oost en sluit het jaar goed af. En wilt u positief terugblikken, dan kan dat natuurlijk ook. Het Eindejaarsvuur staat maandag 23 december op het Grote Kerkplein in Zwolle, dinsdag 24 december op de Markt in Oldenzaal, vrijdag 27 december op het Dorpsplein in Enter, zaterdag 28 december op de Brink in Deventer, zondag 29 december naast de Lambertuskerk in Hengelo en maandag 30 december op het Burgemeester Royerplein in Hasselt.
De bijdragen van de verslaggevers zijn overdag vanaf 09.00 uur te horen bij Radio Oost. 's Avonds is er aandacht voor het Eindejaarsvuur in het actualiteitenprogramma Overijssel Vandaag. Meer informatie is te vinden op www.rtvoost.nl.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.